• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Martin Davidsen

Én dansk debutant i startopstillingen mod Ungarn

Én dansk debutant i startopstillingen mod Ungarn
Illustration

DBU oplyser, at landsholdet har én debuterende spiller med i startopstillingen til aftenens kamp mod Ungarn.

Af Martin Davidsen

Når det danske landshold torsdag aften stiller op til træningskampen mod Ungarn, bliver det med én debutant i startopstillingen. Det oplyser DBU på sin hjemmeside. 

Danmark møder Ungarn i forårets anden testkamp, og her er der altså blevet plads til en enkelt spiller i startopstillingen, der får sin første kamp på A-landsholdet. Det er endnu ikke offentliggjort, hvilken spiller, der er tale om, men både Jakob Ahlmann, Jonas Knudsen, Kian Hansen og Pierre Emile Højbjerg er alle blandt de markspillere, der endnu har sin landsholdsdebut til gode. 

Da Jonas Knudsen og Jakob Ahlmann er de eneste venstrebacks i landsholdstruppen, er det oplagt, at en af disse spillere får chancen i aftenens kamp mod Ungarn, omend landstræner Morten Olsen kan vælge at benytte Lars Jacobsen og Peter Ankersen på venstre back. 

Startopstillingen bliver offentliggjort klokken 19.15. Kampen mellem Danmark og Ungarn fløjtes op klokken 20.00 i Debrecen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AGF - Brøndby IF

Begge hold går ind til kampen med gode sejrsstimer i ryggen, men begge kan ikke fortsætte. Læs vores optakt til en af dansk fodbolds klassiske storkampe.

Optakt: AaB - AC Horsens

AC Horsens har ikke vundet i de seneste seks udekampe i Superligaen men møder et AaB-hold, der har topscoreren skadet. Hvem vinder søndag i Aalborg?