FC Midtjylland-angriber sørgede for jubel på landsholdet

Mayron George sendte Costa Rica på sejrskurs ved Gold Cup med sin scoring efter 30 minutter mod Bermuda.

FC Midtjyllands angriber ​Mayron George var med fra start, da Costa Rica i nat hjemme tog mod Bermuda i Gold Cup - det nord- og centralamerikanske mesterskab.

Superliga-spilleren åbnede festen, da han efter 30 minutter sendte bolden i mål til 1-0, hvilket også var stillingen ved pausen.

I 2. halvleg øgede Costa Rica føringen til 2-0, inden Bermuda efter en lille times spil bragte spænding tilbage i opgøret med reduceringen til 2-1.

Der blev ikke scoret yderligere, hvilket betyder, at Costa Rica efter to spillerunder har maksimumpoint i gruppen og dermed allerede er videre inden den sidste gruppekamp mod Haiti.

Costa Rica havde ud over FCM-spilleren også andre kendinge af den danske Superliga med, da de to tidligere FCK-spilleren Bryan Oviedo og Christian Gamboa også var med i startopstillingen.