• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Anders Dehn

FC Nordsjælland-chef sender Hjulmand videre: Stort tillykke til DBU

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Kasper Hjulmand stopper endegyldigt i FC Nordsjælland denne sommer, og i Superliga-klubben er sportschef Carsten V. Jensen overbevist om, at DBU har truffet et godt valg med sin kommende landstræner.

Af Anders Dehn

Kasper Hjulmand forlod ganske vist cheftrænerjobbet i FC Nordsjælland i sommer, men fortsatte i en konsulentrolle. Denne sommer er samarbejdet dog endegyldigt slut, og i stedet kan Hjulmand skrive "Dansk Boldspil-Union" på sit cv.

I første omgang skal han være konsulent igen, og til august 2020 overtager han så jobbet som landstræner. Hos Hjulmand hidtidige arbejdsgiver er der kun ros til træneren og hans assistent, Morten Wieghorst, der også er tidligere FCN-træner.

Læs også: Officielt: Kasper Hjulmand bliver dansk landstræner

- For det første vil vi gerne ønske Kasper og Morten et stort tillykke. Det er to gode og knalddygtige mennesker, som begge er vellidte og nyder stor respekt i vores klub. To mennesker og trænere, som begge er drevet af ambitioner på et fællesskabs vegne og med en glæde og passion i deres arbejde, som smitter af og udvikler og motiverer alle omkring dem, siger sportschef Carsten V. Jensen til fcn.dk.

- Men derefter er det også på plads med et stort tillykke til DBU. De har truffet et valg, som har forudsætningerne for at kunne samle fodbolddanmark bag et hold, der hver eneste dag vil gøre alt for at udvikle på fodbolden i hele landet og i alle klubberne. Som vil kunne se muligheder frem for begrænsninger, og som vil kunne skabe en oprigtig begejstring blandt alle, som har interesse og stolthed i dansk fodbold.

Kasper Hjulmand var cheftræner i FC Nordsjælland fra januar 2016 til marts i år. Før det havde han samme job fra 2011-2014, mens han i de tre foregående år var assistenttræner i klubben. Med Wieghorst som chefen.

Flemming Pedersen overtog jobbet efter ham denne gang.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.