Finsk gave: Bosnien tabte i Grækenland

Bosnien-Herzegovina tabte ude til Grækenland, hvilket bringer Finland et stort skridt tættere på at kunne indløse en EM-billet.

Teemu Pukki, Joni Kauko og de andre finske landsholdsspillere jublede formentlig for anden gang tirsdag aften, da de fandt ud af, at Bosnien-Herzegovina tabte 1-2 ude mod Grækenland.

Den græske sejr blev grundlagt af et mål i første halvleg af Vangelis Pavlidis, der til hverdag spiller i hollandske Willem.

Senere i første halvleg fik Bosnien-Herzegovina bragt balance i regnskabet med et mål fra Amer Gojak, der til hverdag huserer på midtbanen hos kroatiske Dinamo Zagreb.

Kampen fandt sin afgørelse i anden halvlegs slutning, da forsvarsspilleren fra Bosnien-Herzegovina Adnan Kovacevic kom til at lave selvmål.

Forinden havde Finland vundet 3-0 over Armenien, hvilket har sikret landet 15 point efter otte kampe.

Efter nederlaget har Bosnien-Herzegovina 10 point. Dermed skal Finland bare vinde over Liechtenstein på hjemmebane i næste runde, og så er de klar til EM.