• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Anders Dehn

Fischer om sin plads i VM-truppen: Folk kan lide mig

Han er både en god spiller og en vellidt person, og det har nok hjulpet til at få ham udtaget til VM-slutrunden, mener Viktor Fischer.

Af Anders Dehn

Bedømt ud fra antallet af spillede minutter i kvalifikationen og træningskampene i foråret er Viktor Fischer med i VM-truppen på et yderligt mandat. Til gengæld er han en humørspreder, og det har nok hjulpet på hans chance for at blive udtaget.

Det mener offensivspilleren i hvert fald selv. For mens han ikke forventer, at han vil være i startopstillingen, når Danmark åbner VM på lørdag mod Peru, føler han sig vellidt i truppen. 

Læs også: Fischer: Det lignede, at Dolberg havde været professionel i ti år

- Jeg er ønsket i gruppen her. Folk kan lide mig, og sådan er det. Og jeg lide at være her, og det tror jeg, at jeg udstråler, og så kan jeg også godt finde ud af at spille fodbold, så det hele passer, siger Viktor Fischer ifølge Sport Fyn.

- Selv om jeg var ude i England, før jeg skiftede til FCK, så tror jeg, at Hareide har kunnet se mine kvaliteter og vidste, at jeg havde det i mig og at jeg om ikke andet kunne givet meget til gruppen.

Fischer var ellers en af Hareides foretrukne i begyndelsen af kvalifikationen og startede inde i de tre første kampe. Men siden fik han kun én indskiftning. Frem mod VM er han kommet ind mod både Chile i marts måned samt Sverige og Mexico i ugerne op til slutrunden.

Og så har den tidligere Ajax-profil været en af forårets store oplevelser i Superligaen efter skiftet til FC København. Syv mål og ni oplæg blev det til, og det var altså nok til at berettige ham til en plads i VM-truppen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.