2017-05-18 18:26
Foto: Jan Christensen/Getty Images

Den svenske U21-landstræner må sande, at flere af stjernerne ikke ønsker at være en del af den svenske trup.

For to år siden kunne John Guidetti og alle de andre svenske U21-landsholdsspillere løfte U21-EM-trofæet, efter det blev til en yderst overraskende svensk sejr ved U21-EM i Tjekkiet.

Nu skal vores naboer så forsvare titlen, når der spilles U21-EM til sommer i Polen, men det bliver ikke nemt for Sverige.

Ludwig Augustinsson har allerede meldt afbud til turneringen. FCK-backen, der til sommer rykker til Werder Bremen, har er i øjeblikket skadet, og selv om han bør blive klar igen i denne sæson, har han taget en beslutning, som flere af de svenske profiler nu også tager.

Således fortæller den svenske U21-træner Håkan Ericson, at Benfica-stjernen Victor Lindelöf ikke ønsker at deltage ved U21-EM, og at Bolognas Emil Krafth har taget samme beslutning.

- Det handler først og fremmest om slidte kroppe og mental træthed - og til dels også pres fra klubberne. Det er bare en konstatering. Der er altid to sider af en mønt, og det kan ende med at blive en fordel for gruppen på vores hold, som sikrede os kvalifikationen, at de nu også får chancen for at se, hvor langt de kan kome til slutrunden, siger Ericson, der altså tydeligt havde håbet på at få hjælp fra nogle af landets dygtigste unge spillere, som har været en del af det svenske A-landshold.

Håkan Ericson udtager sin trup den 30. maj - otte dage senere end Niels Frederiksen udtager sin U21-trup. Den udtager Frederiksen nemlig allerede på mandag.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?