Flot Qatar-comeback sikrede point mod Paraguay i Copa America

Paraguay var foran 2-0, men kunne ikke holde fast i føringen og måtte nøjes med 2-2 mod Qatar i Copa America.

Der var flere flotte scoringer, da Paraguay og Qatar søndag aften spillede 2-2 i Copa America i et opgør, som den tidligere FC København-profil Federico Santander så fra bænken.

Efter tre minutter blev scoringen ellers sat i gang med et straffespark. Qatars Pedro Miguel havde hånd på bolden i eget felt, og det resulterede i et straffespark til Paraguay, som erfarne Oscar Cardozo tog sig stensikkert af, da han bragede bolden ind midt i målet.

Det var første halvlegs eneste mål, men anden halvleg skuffede ikke på den front.

Syv minutter efter pausen fik Paraguay igen sendt bolden i nettet, men denne gang blev målet annulleret. Efter at have konsulteret videodommersystemet VAR vurderede dommeren, at Miguel Almiron havde været offside i situationen.

Men Paraguay fastholdt deres pres, og fem minutter efter fik de scoret. Og denne gang på lovlig vis. Derlis Gonzalez modtog bolden et godt stykke udenfor feltet og sendte bolden direkte op i hjørnet med et smukt spark.

Qatar ville imidlertid også være med til at score flotte mål, og det sørgede Almoez Ali for efter 68 minutter. Efter et velspillet angreb endte bolden for fødderne af Ali på kanten af feltet, hvorfra han sendte bolden i en lang bue op i det modsatte hjørne.

Og Qatar fortsatte med at vise flotte takter. Efter 77 minutter spillede de igen Paraguay-forsvaret tyndt, før Boualem Khoukhi sendte bolden i mål. Paraguays målmand fik ellers ram på bolden, men kunne ikke afværge målet.

Mere blev der ikke scoret, og både Qatar og Paraguay sikrede altså et point. Dermed fastholder Colombia deres førsteplads i gruppe B, mens Paraguay og Qatar ligger side om side med et point. Argentina er sidst med nul point.