Frankrig på autopilot sikrede sig gruppesejr

Frankrig havde ikke problemer med at slå Albanien og sikrede sig dermed gruppesejren og seedningsfordel foran Tyrkiet, der også vandt sin sidste gruppekamp.

Det meste var afgjort i EM-kvalifikationens gruppe H, der havde sin sidste runde søndag aften, lige på nær førstepladsen.

Det stod klart, at Frankrig og Tyrkiet ville tage de to EM-billetter, og samtidig lå Frankrig i en god position til at tage førstepladsen, der giver en bedre seedning til når EM-puljerne skal trækkes. Frankrig skulle blot vinde søndagens kamp over Albanien, og det lykkedes da også uden de store anstrengelser fra verdensmestrene.

Således blev kampen mere eller mindre afgjort i første halvleg, hvor først Corentin Tolisso og siden Antoine Griezmann sørgede for at sende Frankrig på pause med en 2-0-føring.

Særligt Olivier Giroud havde chancer til at udbygge føringen i anden halvleg, men sådan blev det ikke. Det var dog også ganske rigeligt til at sikre sig førstepladsen foran Tyrkiet, der også tog sig en 2-0 på udebane over Andorra.

I gruppens tredje kamp vandt Island ude over Moldova, men dog ikke uden udfordringer undervejs. Island kom foran, men Moldova reducerede undervejs, inden Island kunne score sejrsmålet i anden halvleg.