• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Sylvester Guldberg Røn

Futsal-landsholdet: Simon Kjær ringede inden Slovakiet-kamp

Simon Kjær ringede på vegne af Spillerforeningen til det danske futsal-landshold inden onsdagens testkamp mod Slovakiet, hvor futsal-landsholdet vikarierede for det 'rigtige' landshold.

Af Sylvester Guldberg Røn

Flere spillere fra det danske futsal-landshold var en del af det vikarlandshold, der spillede testkamp mod Slovakiet i onsdags, da de normale landsholdsspillere ikke spillede grundet en konflikt med DBU. 

I søndags var det 'rigtige' landshold tilbage på banen, da Danmark slog Wales i UEFA Nations League, og efter kampen ville den danske anfører, Simon Kjær, ikke takke de vikarierende landsholdspillere. Noget, den danske anfører har fået en del kritik for. 

Nu fortæller Christoffer Haagh, målmand for futsal-landsholdet og målmand i onsdagens kamp for Slovakiet, at Simon Kjær ringede på vegne af Spillerforeningen inden Slovakiet-kampen.  

- Ja, futsal-gruppen fik en opringning fra repræsentanter fra Spillerforeningen og landsholdet. Han ville komme med sit syn på sagen, men han kunne også godt forstå vores argumenter. Det foregik i en fin tone, siger Christoffer Haagh til B.T.

Haagh forstår dog godt, at Simon Kjær ikke takker de vikarierende spillere fra futsal-landsholdet. 

- Jeg gik ind i det her, fordi jeg ville sikre, at der ikke skete noget med min store passion, futsal. Jeg ville beskytte mine interesser, ligesom Simon Kjær vil beskytte sine interesser. Så jeg kan godt forstå, at han ikke ville sige tak - men jeg synes bare, det er synd, at der skal peges så mange fingre fra alle sider, siger Christoffer Haagh til B.T.

DBU og Spillerforeningen fandt en midlertidig løsning, men en ny aftale skal forhandles på plads mellem parterne, inden Danmarks kamp mod Irland i oktober.

Superliga

Mere Superliga

Fokus