• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Mikkel Sloth

Gerard Piqué: Overvejer at fortsætte på landsholdet efter VM alligevel

Gerard Piqué slår nu fast, at han har tænkt sig fortsat at spille for det spanske landshold. Han insisterer på, at han deltagelse i afstemningen om Cataloniens løsrivelse ikke ændrer på hans lyst til at stille op for Spanien. Tværtimod overvejer han at forlænge sin landsholdskarriere.

Af Mikkel Sloth

På en pressekonference onsdag slår FC Barcelonas forsvarsspiller en gang for alle fast, at han ikke har tænkt sig at stoppe sin landsholdskarriere nu. Det skriver den spanske sportsavise Marca.

Et potentielt landsholdstop  har ellers været et tema efter søndagens afstemning om et selvstændigt Catalonien. Her deltog Piqué aktivt, men han fortæller, at det ikke ændrer på hans lyst til at stille op for Spanien. Særligt ikke efter, at der blev piftet efter ham under en træning med landsholdet.

- At forlade landsholdet nu ville gøre dem der piftede glade. Og jeg tror ikke, de repræsenterer majoriteten i Spanien.

Han udtaler desuden, at han har sine holdkammeraters støtte, og han overvejer endda at fortsætte på landsholdet efter næste års VM-slutrunde. Dette på trods af, at han tidligere har meldt ud, at hans landsholdskarriere skulle slutte efter VM 2018. Han udtrykker i den forbindelse stor loyalitet til holdet.

- Jeg vil ikke smutte ud af bagdøren. Det her hold er min familie, og jeg vil fortsætte med at spille for dem.

Det kan dermed se ud til, at hele sagen der startede med et tidligt landsholdsstop ender med, at den kontroversielle stjerneforsvarer fortsætter endnu længere end forventet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus