• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Oliver Okstrøm

Giggs ser ikke Bales kampe: Jeg har ikke kanalen

Foto: Getty Images

Ryan Giggs har ikke mulighed for at følge tæt med i Gareth Bales kampe for Real Madrid, da han ikke har fået kanalen, der har rettighederne i Storbritannien.

Af Oliver Okstrøm

Danmarks kommende modstander i Nations League, Wales, har en landstræner i form af Ryan Giggs, som ikke lader til at have brug for at holde øje med alle sine spillere, inden han udtager dem til landsholdet. 

Det gør han klart ved et pressemødet i forbindelse med udtagelsen af deres hold forud for kampen mod Danmark samt et opgør mod Albanien, hvor han fortalte, at han ikke får set alle Gareth Bales kampe for Real Madrid.

Årsagen er ganske klar. Han har simpelthen ikke den kanal, som sender Real Madrids kampe, fortæller den walisiske landstræner. Forud for denne sæson fik Eleven Sports nemlig rettighederne til den spanske ligas kampe.

- Jeg ser ikke mange af hans kampe. De er ikke på Sky. De er på Eleven Sports, og den har jeg ikke, lyder det fra Giggs, hvor det walisiske fodboldforbund efterfølgende har fået en besked over twitter af netop Eleven Sports, hvor de bliver tilbudt at Giggs kan få deres kanal resten af sæsonen.

Det er nok ikke nødvendigt at følge med i Gareth Bales kampe, da han leverer godt for Wales, hvor han har scoret fire mål i de seneste fire landskampe.

Kampen mellem Wales og Danmark spilles 16. november.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.