Giroud og Mbappé sikrede Frankrig sejren

Olivier Giroud og Kylian Mbappé stod bag Frankrigs mål, da verdensmestrene vandt 2-1 over Holland.

I torsdags startede Frankrig Nations League med at spille uafgjort mod Tyskland, og i dag skulle de så op mod Holland, der fik sin debut i den nye turnering.0

Holland gav bolden op, men Frankrig var allerede ved at komme foran efter under et minut. Kylian Mbappé fik en omstilling, hvor han driblede ind i feltet og afsluttede, men bolden blev reddet på målstregen.

Det var Frankrig, der satte et tungt pres på Holland, som efter 13 minutter lavede en fejl, så Mbappé på et fladt indlæg blot skulle sætte foden på for at score til 1-0.

I anden halvleg kontrollerede Frankrig kampen og spillede rundt om den hollandske organisation uden de store problemer. Holland fik også bygget spillet op med bolden, men de havde svært ved at blive farlige.

Det blev de dog efter 66 minutter, hvor Kenny Tete sendte et indlæg indover, hvor Ryan Babel løb ind i bolden, så den røg ind til 1-1.

Udligningen tvang Frankrig længere frem på banen igen, og 74 minutter inde i kampen kom Olivier Giroud forrest på et indlæg, hvor han kanonerede bolden i mål til 2-1.

Frankrig forsvarede sejren hjem, og så vandt de altså 2-1 og har nu fire point efter to kampe. Tyskland og Holland har spillet en enkelt kamp hver med henholdsvis ét og nul point.