Landstræner Åge Hareide gør det klart, at Danmarks modstander søndag, Rumænien, kommer med et anderledes udtryk end sidste gang, man mødte dem.

Søndag klokken 18 venter der en meget afgørende kamp for Danmark i VM-kvalifikationen, når danskerne går på banen mod Rumænien i den sidste kamp i de to landes kval-puljer, og her ser landstræner Åge Hareide frem til en meget svær kamp.

Det forklarer han i et interview med Ritzau ifølge BT.

Siden udekampen mod Rumænien i marts har rumænerne skiftet tyske Christoph Daum ud på landstræner-posten og har sat den tidligere landsholdsprofil Cosmin Contra ind i stedet, og det er noget, som Danmark skal være opmærksomme på.

- Alle internationale kampe er svære. Alle modstandere er vanskelige, vi skal nedbryde dem på forskellige måder. Rumænerne har fået en ny træner ind, og de ser mere aggressive ud, end da vi mødte dem i marts, siger Hareide.

Hvis det bliver til en sejr over Rumænien er Danmark mindst sikker på to playoff-kampe i november om en plads til VM - og her peger Hareide på, at danskerne må stole på, at de har evnerne til at gøre det.

Til kampen mangler Rumænien stamspillerne Alexandru Chipciu og Romario Benzar, der har karantæne, mens Danmark må undvære skadede Jens Stryger Larsen, hvor Peter Ankersen er hentet ind som erstatning.

SENESTE NYT...
OP | NED