Landstræner Åge Hareide holder ikke igen i sin evaluering af Danmarks kamp mod Montenegro, hvor han både kunne se noget positivt og noget negativt ved opgøret.

Danmark tog torsdag aften en sejr på 1-0 over Montenegro i et opgør, hvor danskerne var nødt til at krige kampen igennem for at kunne stå som sejrsherre. Her var landstræner Åge Hareide selvsagt glad for det defensive arbejde, men knap så meget i forhold til, hvad danskerne gjorde, når de havde bolden.

Det forklarede han i et interview med Kanal 5 efter kampen.

- I dag kunne vi se, at defensivt fungerede det fint, men offensivt gjorde det ikke. Vi skal kunne holde bedre fast i bolden, og vi skal kunne variere bedre. Vi skal kunne slå de lange diagonal-bolde samtidig med at vi også skal have modet til at spille ind mellem kæderne, siger Hareide, som også kom ind på, at Bendtner banker på i forhold til startopstillingen.

Nu venter Rumænien i den sidste kamp, og det er en kamp, som Hareide glæder sig til.

- Nu får vi sandsynligvis mange tilskuere i Parken, og det er vigtigt at kunne skabe entusiasme om det danske fodboldlandshold, og her er det kun sejre, som tæller. Hvis vi kan vinde, så får vi også en rigtig god position i forhold til seedning, lyder det fra Åge Hareide, som har regnet sig frem til, at det vil seede Danmark med to sejre i denne landsholdssamling, hvor den ene altså allerede er kommet i hus.

Kampen mod Rumænien er på søndag, hvor Danmark også med lidt held kan gå forbi Polen på førstepladsen og tage den direkte billet til VM. 

SENESTE NYT...
OP | NED