• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Anders Dehn

Hareide er stadig i tvivl om Danmarks venstre VM-back

Der er fire venstre backs i Danmarks VM-bruttotrup, og det har en naturlig forklaret. Landstræner Åge Hareide er stadig i tvivl om, hvem han skal have med til Rusland.

Af Anders Dehn

Jens Stryger Larsen virker som et sikkert kort, men derudover er der tre andre venstre backs i Danmarks VM-bruttotrup. Det kunne jo tyde på, at landstræneren ikke helt ved, hvem han skal satse på, og det lægger Åge Hareide da heller ikke skjul på.

Foruden Stryger Larsen er både Riza Durmisi, Jonas Knudsen og Nicolai Boilesen med i den 35 mand store trup. To af dem skal formentlig skæres fra, inden Hareide peger på sine 23 endeligt udvalgte, men landstræneren er stadig i tvivl.

Læs også: Hareide forklarer Nørgaard-fravalg: Det handler om erfaring

- Ja, det er lidt tight, og det bliver vurderet helt til det sidste. Nogle kan passe mod Peru, andre mod Australien, så det er ikke nemt. Det skal jo være svært, men det er svært for dem, der havner uden for. Det synes jeg faktisk. Alle har leveret gode præstationer for deres klubber, men de er forskellige, sagde Åge Hareide efter trupudtagelsen mandag.

Måske bliver netop de forskellige spilleres duelighed mod de to første modstandere, Peru og Australien, afgørende for, hvem lanstræneren udtager.

Læs også: 35 spillere udtaget: Her er Danmarks VM-bruttotrup

- Vi står over for to så forskellige modstandere som dem der. Vi ved, at Peru er dygtige, de er lige så gode som Chile, så der skal vi også passe på, for vi var solide defensivt i den kamp. Men så kan vi profitere på højde og på dødboldssituationer: lange indkast, hjørnespark, frispark, der skal vi sætte dem under pres. Vi ser jo i kampene, at de har problemer i forbindelse med den type spil, siger landstræneren.

Det er ikke tilfældigt, at han ikke nævner Danmarks tredje og sidste gruppemodstander, Frankrig. For det er mod Peru og Australien, landsholdet skal afgøre sin VM-skæbne.

- Jeg tænker faktisk ikke på Frankrig. Jeg tænker udelukkende på Peru og Australien. Fordi det er de kampe, der skal vindes. For så er vi videre.

Danmark møder Peru den 16. juni, Australien den 21. juni og Frankrig den 26. juni.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus