• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Nicolai Dupont

Hareide: Toutouh må selv kontakte DBU

Foto: Jan Christensen/GettyImages

FCK-spilleren skal cleares af FIFA, før han kan spille for Danmark.

Af Nicolai Dupont

Åge Hareide udtog onsdag truppen til den kommende landskamp i Rumænien den 26. marts. En sejr er vigtig, hvis VM-drømmen skal holdes realistisk.

Iblandt de udtagede spillere er fire fra FC København - William Kvist, Peter Ankersen, Andreas Cornelius og Mathias Zanka Jørgensen. Men stod det til Hareide, så kunne der meget vel have været en femte FCK'er med. Youssef Toutouh var nemlig oppe at vende for landstræneren, men den unge FCK'er skal have clearet sine papirer med FIFA, før han kan tørne ud for det danske landshold.

Læs også: Landsholdet udtaget: Ingen Højbjerg og Dolberg

- Jeg ved ikke, om jeg kan udtage ham. Det handler om nogle papirer. DBU kan ikke svare på, hvordan det ser ud. Han må selv kontakte DBU og vise, at han vil det her, sagde Hareide på dagens pressekonference.

Landstræneren vil udtage tre offensive spillere på et senere tidspunkt. Blandt dem kunne være Kasper Dolberg, der i første omgang er udeladt fra truppen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro IK jagter revanche for 0-4-nederlaget for et par uger siden. Randers FC skal forsøge at vaske pletten fra det seneste opgør mod AC Horsens af sig.