• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Robin Ettinger-Erichsen

Hareide vil have en snak med Celta Vigo

Lars Rønbog/Getty Images

Daniel Wass meldte afbud til landsholdets to kampe mod Polen og Montenegro grundet en skade, men alligevel spillede han 83 minutter i Celta Vigos efterfølgende kamp mod Barcelona.

Af Robin Ettinger-Erichsen

Et afbud til landsholdet med en skade og efterfølgende 83 minutters spil mod Barcelona hænger ikke sammen. I hvert fald ikke for landsholdets træner Åge Hareide. Han havde oprindeligt udtaget Daniel Wass til de to kommende kvalifikationskampe mod Polen og Montenegro, men midtbanespilleren meldte afbud. Søndag spillede han så alligevel 83 minutter i Celta Vigos sejr mod Barcelona.

Derfor har Åge Hareide besluttet sig for, at tage en tur til Spanien for at snakke med Celta Vigo omkring deres behandling af Daniel Wass og spillerens skader.

- Jeg kommer sikkert også til at besøge ham i løbet af efteråret for at tale nærmere med Celta Vigo og kigge på de problemer, som han også havde, dengang han sagde nej til at komme med til Japan i juni, siger Åge Hareide til Ritzau.

Oven i købet kunne et spansk medie i dag bringe medier af Daniel Wass, der træner med sit hold. I dag har landsholdet trænet for svagt blus, så spørgsmålet er, om Wass ikke lige så godt kunne have været med landsholdet. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.