• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Anders Dehn

Hariedes millionbudget til VM: Har eget fly og egne kokke med

Budgettet for Danmarks VM-deltagelse er på 2,5 millioner, siger landstræner Åge Hareide. Holdet har kokke, læger og fysioterapeuter med, og det kommer til at flyve rundt i eget fly.

Af Anders Dehn

Når det danske landshold den 11. juni rejser til Rusland for at deltage i VM, tager holdet hverken til den ene, anden eller tredje af de byer, det skal spille i. I stedet tager det til kystbyen Anapa ved Sortehavet.

Der kommer Danmark til at have base under VM, der i første omgang byder på tre gruppekampe. DBU har gjort sig umage med at "danskificere" omgivelserne, så de bliver så velkendte for spillerne som muligt.

Derudover kommer holdet til at flyve de tusindvis af kilometer til de tre værtsbyer med eget fly. Det fortæller landstræner Åge Hareide i den norske podcast Heia Fotball, som han er den seneste gæst i.

- Vi har et budget på 2,5 million totalt set. Vi har eget fly, som skal stå der. Vi har base i Anapa ved Sortehavet, vi skal flyve til Samara, Saransk og Moskva og spille gruppekampene der. Vi har forsøgt at indrette hotellet, så vi har det mest muligt på dansk vis. Vi rejser med to kokke, lægestab, fysioterapi-team, siger Hareide.

Det står ikke klart, om de 2,5 millioner er i danske eller norske kroner. Taler Hareide i norske kroner, svarer det til lige knap to millioner danske. 

Hareide og co. møder Peru, Australien og Frankrig i henholdsvis Saransk, Samara og Moskva. Kampene spilles 16., 21. og 26. juni, så landsholdet får altså mindst 15 dage i Rusland og selvsagt flere, hvis det går videre fra puljen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Optakt: OB - AaB
Optakt: OB - AaB

OB og AaB runder året af med en spændende fredagskamp i Superligaen.

Mere Superliga

Fokus