Benedict McCarthy hylder Morten Olsen
2017-04-10 15:21
Foto: tipsbladet.dk

Den tidligere hollandske landstræner, Guus Hiddink, peger på Morten Olsen som den næste landstræner for Holland.

Det er krisetider for det hollandske fodboldlandshold, der for anden kvalifikation i træk er i gang med at floppe fælt. Det kostede i sidste måned Danny Blind jobbet som landstræner, og det betyder, at forbundet er på jagt efter en ny landstræner for "Oranje".

Guus Hiddink har i to omgange været landstræner i Holland, og han bliver igen nævnt som en kandidat, men 70-årige Hiddink har ingen intentioner om at sætte sig i trænersædet for tredje gang. I stedet anbefaler han fodboldforbundet at ansætte Morten Olsen.

- Vi har et navn, som har gjort det godt og var en god mand for Ajax - Morten Olsen. Han har den rette udstråling og erfaring. Han ved, hvad det vil sige at være landstræner. Jeg har ikke tænkt på andre end ham, siger Guus Hiddink ifølge FoxSports.

Morten Olsen var dansk landstræner i mere end 15 år, og på klubplan har han foruden Ajax stået i spidsen for Brøndby IF og FC Köln. Han har flere gange siden sin afsked som dansk landstræner givet udtryk for, at han regner med, han har haft sit sidste trænerjob. 

SENESTE NYT...
OP | NED