• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Rasmus Henriksen

Højbjerg oven på 0-9-smæk: Selvom det lyder sygt at sige, er man faktisk heldig

Foto: Lars Ronbog / Getty Images

Southampton fik på eget græs fik sig en ydmygelse af de helt store af Leicester. En nedtrykt Pierre-Emile Højbjerg måtte efterfølgende minde sig selv om, hvor heldig han er at kunne leve af fodbold.

Af Rasmus Henriksen

Der blev skrevet Premier League-historie, da Southampton med Pierre-Emile Højbjerg og Jannik Vestergaard på holdet tabte med hele 0-9 til Leicester med Kasper Schmeichel i buret.

Læs også:Optakt: Danmark - Gibraltar

Det var en rystet og følelsesladet Pierre-Emile Højbjerg, der som anfører for Southampton efter kampen forsøgte at finde ord for nederlaget.

Siden den forfærdelige fodboldoplevelse for den danske fodboldspiller, har han forsøgt at tænke positivt. Selvom det ikke var sjovt at være en del af den deciderede afklapsning, er han heldig at kunne leve af sin drøm, som er at spille profesionnel fodbold, fortæller han.

- Selv om det lyder sygt at sige, så er man faktisk heldig. Dengang, jeg startede med at spille fodbold, var drømmen at leve af det. Så var der måske en større drøm om at spille Premier League og så en endnu større drøm om at være anfører og komme på landsholdet, siger Pierre-Emile Højbjerg i en Ritzau-artikel bragt af Fyens Stiftstidende.

Læs også:Hareide bringer godt nyt før skæbnekampe: Højbjerg er klar efter hovedskade

Mens Southampton har store udfordringer i Premier League, går det bedre for det danske landshold, som Pierre-Emile Højbjerg i øjeblikket er en del af forud for de vigtige kampe mod Gibraltar og Irland i jagten på en EM-billet.

Læs også:Stor matchfixing-sag har ramt Sverige

Læs også:Southampton tabte igen - Burnley storsejrede over West Ham

Læs også:Southampton-træner stoler Pierre-Emile Højbjerg trods kontraktudløb

Superliga

Mere Superliga

Fokus