Højdepunkter: Eriksen nedlagde Wales i Nations League

Den danske stjerne Christian Eriksen stod bag begge scoringer, da Danmark søndag aften besejrede Wales med 2-0 i Aarhus i det nye koncept, UEFA Nations League.

Efter en uge med konflikt mellem DBU og Spillerforeningen og en landskamp med vikarer i Slovakiet, var Åge Hareides udtagne trupper klar til at spille, da Wales søndag aften kom på besøg i Aarhus til Danmarks første opgør i UEFA Nations League.

Danmarks spil manglede flow i første halvleg, men efter 32 minutters spil kom de rød-hvide drenge foran. Henrik Dalsgaard fandt Christian Eriksen på kanten af det lille felt, hvor han med en fiks vending sendte bolden i kassen via den ene opstander.

Det danske spil flød bedre i anden halvleg, og efter 63 minutter kom kampens andet mål. Indskiftede Viktor Fischer slog et indlæg, men Wales' unge midtbanemand Ethan Ampadu tog bolden med hånden, og kampens tyrkiske dommer pegede på straffesparkspletten. Her var Christian Eriksen sikkerheden selv, og han bragte dermed Danmark på 2-0.

Både Danmark og Wales havde muligheder efter 2-0 målet, men der blev ikke scoret yderligere i kampen, og dermed fik Danmark en glimrende start i UEFA Nations League, inden Irland venter i næste måned.

Se eller gense kampens højdepunkter og Christian Eriksens to mål i afspilleren øverst i artiklen.