Højdepunkter: Lerager og Braithwaite lynede mod Østrig

Åge Hareide roterede på det danske mandskab, men Danmark slog alligevel Østrig uden problemer med 2-0 tirsdag aften. Lerager og Braithwaite stod for scoringerne i testsejren.

Efter 0-0 i lørdagns kamp mod Irland, skulle Danmark have gang i målscoringen, da Østrig besøgte Herning i en testkamp.

Og Danmark fik gang i målscoringen, da de besejrede Østrig med 2-0 på mål af Lukas Lerager og Martin Braithwaite.

Danmarks første mål var et særdeles smukt et af slagsen. Startdebutaten Lukas Lerager spillede bandespil med både Yussuf Poulsen og Pione Sisto, hvorefter han kanonerede bolden op i det lange hjørne til en dansk føring efter 29 minutter.

Der blev ikke scoret mere i første havleg, og Danmark kunne derfor gå til pause med en føring, der ikke var blevet udfordret.

I anden havleg kom Martin Braithwaite på banen, og han var nærgående i flere situationer. Han forsøgte sig både fra en spids vinkel og fra et frispark på kanten af feltet, begge gange uden held.

Han kom dog på tavlen, da han i overtiden blev spillet fri i dybden og alene med målmanden med hiv og slæb fik fordoblet den danske føring.

Se eller gense alle mål og højdepunkter fra Danmarks sejr over Østrig i afspilleren øverst i artiklen.