• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Mads Bye Marboe

Holse om "OC"-redning: Han skyldte en

Foto: Getty Images

Carlo Holse var godt tilfreds med holdets og sin egen præstations i U21-landsholdets sejr over Rumænien tirsdag aften.

Af Mads Bye Marboe

Danmarks U21-landshold spillede tirsdag aften første kamp i kvalifikationen til EM i 2021, da Rumænien gæstede Aalborg.

FC Københavns Carlo Holse spillede opgøret fra start, og han var godt tilfreds med holdets præstation i 2-1-sejren, selvom det blev spændende til sidst.

- Det var vildt, det var. Jeg synes, at vi havde det under kontrol. Jeg synes, at vi har styr på dem, og de kommer ikke rigtigt frem til nogle farlige chancer, før de får det lidt skidte mål, og så bliver det pres på til sidst. Så ja, kæmpe forløsning at vi vinder 2-1, siger han til 6'eren.

Oliver Christensen begik i overtiden et klodset straffespark, som kunne have betydet et dansk pointtab, men OB-keeperen reddede selv sparket fra ellevemeterpletten og forhindrede således den anden rumænske scoring.

- Vi ved jo godt, at han er en god keeper fra OB. Han har lagt på i sit spil, siden han har fået fast spilletid, men han skyldte vist også den redning til sidst.

Holse spillede noget uvant som central midtbanespiller i en tremandsmidtbane, men han følte selv, at han klarede opgaven til punkt og prikke.

- Jeg synes, det var godt. Jeg synes, at jeg arbejdede for holdet og gjorde det, jeg skulle. Det var en lidt uvant position, som jeg kom ind på, men jeg synes, at jeg udfyldte den godt.

Andreas Skov Olsen stod for begge danske scoringer i opgøret.

Superliga

Mere Superliga

Fokus