• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Oliver Okstrøm

Ikea driller Ventura i reklame for en havebænk

I en reklame for en havebænk giver IKEA-folkene den gas med en fin, lille hilsen til den italienske landstræner Ventura.

Af Oliver Okstrøm

Som om italiernerne ikke har det hårdt nok efter deres nederlag til Sverige i de to landsholds indbyrdes playoff-kampe om at komme med til VM - og nu har den svenske møbelgigant IKEA også prikket lidt til italienerne i en reklame på deres Twitter-konto.

Her kører det svenske firma på den italienske landstræner Gian Piero Ventura, hvor de undskylder for, at han nu har mistet sin plads på bænken - selvom han trods alt stadig er landstræner officielt, og selv nægter at forlade posten frivilligt.

- Tilgiv os, Gian Piero, for at du har mistet din bænk. Vi giver ham en ny, lyder det på billedet af det tweet, som IKEA har sendt ud, hvor det er en havebænk, som svenskerne nu gerne vil sælge for 89.99 Euro.

Svenskerne grundlagde deres videre avancement til VM-slutrunde ved at vinde hjemmekampen med 1-0, hvorefter de tog til San Siro i Milan og spillede 0-0, og så var VM-billetterne i hus. For Italien er det første gang siden 1958, at de ikke er med til VM.

Fiaskoen har fået rygterne til at køre voldsomt på, hvem der skal være ny landstræner, hvor det seneste bud er VM-helten fra 2006, Fabio Grosso, men store navne som Carlo Ancelotti har også været sat i forbindelse med jobbet.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus