Inter-angriber i hopla, da Argentina smadrede Mexico

Argentina kunne sagtens uden Lionel Messi, da sydamerikanerne onsdag morgen mødte Mexico i et Lautaro Martinez-show.

Argentina imponerer sjældent på landsholdsniveau for tiden og endnu sjældnere uden Lionel Messi, men onsdag morgen var alligevel en af disse sjældne begivenheder. Her mødte Argentina Mexico i en venskabskamp og vandt med hele 4-0.

Der stod Lautaro Martinez på kampen i hele første halvleg. Inter-angriberen, der denne sæson har fået konkurrence i sin klub af Romelu Lukaku, åbnede scoringen til 1-0 efter 17 minutter. Fem minutter senere var han igen på pletten til 2-0 inden PSG-spilleren Leandro Paredes gjorde det til 3-0 på et straffespark efter 33 minutter.

Igen efter 39 minutter dukkede Lautaro Martinez op med sit 4-0-mål, der fuldendede angriberens hattrick.

Et minut inde i anden halvleg fik Lautaro Martinez fyraften til fordel for Paulo Dybala og derfra blev det ikke til flere mål i kampen.

Landskampspausen har dermed været ganske succesfuld for Argentina, der i den forgangne uge spillede 0-0 med Chile. Mexico vandt i weekenden hele 3-0 over USA i en træningskamp.