Irland tager nervøs og smal sejr over Gibraltar i Danmarks gruppe

Irlands mange Premier League-spillere tog tre point mod Gibraltar, men det var bestemt ikke overbevisende, da det blot blev til en 1-0-sejr.

Med smukke bjergformationer til den ene side og en lufthavn til den anden var det et ganske særpræget udtryk, som kampen mellem Gibraltar og Irland havde lørdag aften i Danmarks EM-kvalifikationspulje.

Det var desuden en kamp, hvor man kunne forestille sig, at Irland ville kunne trække sig ud af kampen med en klar sejr, men sådan skulle det slet ikke gå, da irerne i stedet måtte nøjes med en smal 1-0-sejr over den lille fodboldnation.

Scoringen til 1-0 kom efter 49 minutters spil, da Hendrick sendte bolden sikkert i mål efter et cutback-oplæg fra McGoldrick.

Det kunne dog nemt have været Gibraltar, der var kommet foran først i kampen, da de havde en god mulighed lige efter pausen. Desuden havde de også en pæn chance kort efter Irlands føringsmål, som gik lige forbi mål.

Det nervøse irske landshold fik dog deres sejr, som efterhånden hører til en sjældenhed, da de ikke har vundet en betydende landskamp siden 9. oktober 2017, hvor de slog Wales med 1-0.

På tirsdag skal Irland møde Georgien i EM-kvalifikationen, hvor irerne har muligheden for at komme i gang med puljen med seks point efter de første to kampe. Derefter skal Irland møde Danmark, men det er først til juni, hvor de to landshold - som efterhånden kender hinanden ret godt - mødes i Parken.