Selv om Irland skal score mod Danmark for at komme til VM, kommer holdet ikke meget længere frem på banen ind i København. Det har de simpelthen ikke spillerne til, mener landstræneren.

Da Danmark og Irland i lørdags mødtes i det første af to playoffopgør om en VM-billet, var det med det tydeligt kampbillede: Danskerne havde bolden, mens irerne stod dybt og forsvarede sig godt.

Danmark endte med at have 68 procents boldbesiddelse og fyre 10 afslutninger af sted mod Irlands 4 af slagsen. Men selv om irerne er på hjemmebane i returkampen i morgen, skal man ikke forventer, at de blæser til angreb af den årsag.

For det første skal holdet op og score to gange, hvis Danmark kommer foran, og for det andet har landstræner Martin O'Neill bare ikke spillermaterialet til at spille offensivt, mener han selv.

- Vi ender måske med at få brug for mere end et mål, for det er ikke sikkert, at man kan lukke Danmark ned i to kampe. Men jeg tror ikke, at vi kommer til at gå meget mere frem på banen. Vi skal stadigvæk være forsigtige, og så må vi udnytte de chancer, der opstår, siger han ifølge Ritzau.

- Det ville være fantastisk at have en pålidelig målscorer, man altid kan sætte op, men det har vi ikke. Vi har forsøgt at finde en stil, som kan vinde os kampe.

Den irske topscorer i VM-kvalfikationen blev kantspilleren James McClean med fire kasser. Daryl Murphy blev med tre mål den mest scorende angriber.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken klub rykker direkte ud af Superligaen?