• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Anders Dehn

Irlands landstræner jubler over dansk uafgjort: Jeg er henrykt

Foto: Getty Images

Irlands vej til EM blev en smule kortere søndag aften, da Danmark kun fik 0-0 i Georgien. Det glæder landstræner Mick McCarthy, men han advarer samtidig sine egne spillere om, at det er svært at vinde i Tbilisi.

Af Anders Dehn

Hvis Irland skal til EM næste sommer, skal enten Danmark eller Schweiz gå glip af slutrunden. Derfor var de naturligvis glade i den irske landsholdslejr, da Danmark søndag aften snublede mod Georgien og kun fik 0-0.

Landstræner Mick McCarthy advarer dog samtidig sine spillere om, hvor svært det er at vinde som udehold i Tbisili. Netop det skal Irland forsøge om en måneds tid.

Læs også:Højbjerg: Vi mistede måske tålmodigheden

- I kommenteringen sagde de, at Danmark missede sin chance. Jeg er ikke enig. Georgien er et godt hold, det spillede på hjemmebane, og resultatet viser bare for mig, hvor svært det er at vinde på udebane i denne gruppe, siger McCarthy ifølge Irish Examiner

- Forstå mig ret, jeg er henrykt over, at den endte uafgjort, men det er stadig op til os at tage derud og hente nogle point i oktober..

Læs også:Christian Eriksen imponeret af Georgiens defensiv: De lukkede os ned

Irland fører EM-kvalifikationsgruppe D med to point mere end Danmark. Derefter følger Schweiz med ét point mindre end danskerne, men med en kamp i baghånden. Vinder Schweiz den, rykker holdet op foran Danmark og på siden af Irland.

Næste runde af kvalifikationen finder først sted i oktober, hvor Danmark møder Schweiz og spiller en træningskamp mod Luxembourg. Samme dag møder Irland og Schweiz hinanden i et opgør, der kan blive afgørende for danskernes videre færd.

Læs også:Utilfreds Braithwaite: Vi truer ikke Georgien nok

Læs også:Danmark skuffede i Georgien: Nu venter skæbnekamp

Superliga

Mere Superliga

Fokus