• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Alexander Paaske

Irlands landstræner vil have revanche mod Danmark

Foto: Getty Images

Martin O’Neill vil hævne det 5-1-nederlag til Danmark sidste år, der sendte Christian Eriksen og Co. til VM i Rusland på bekostning af Irland.

Af Alexander Paaske

Lørdag aften bliver et glædeligt gensyn for Danmark, når landsholdet møder Irland på Aviva Stadium i Dublin. Den selvsamme arena, hvor Åge Hareides spillere i november sidste år kunne bryde ud i massiv jubel efter en sejr på 5-1 og kvalifikation til VM.

Det smertefulde nederlag er ikke glemt i den irske lejr, og irerne vil give alt for at hævne ydmygelsen. Det gjorde landstræner Martin O’Neill klart på fredagens pressemøde.

Læs også: Irland må undvære anføreren mod Danmark

- Danmark slog os, tydeligvis, overbevisende for 11 måneder siden, så det er klart, at vi gerne vil have oprejsning, hvis vi kan, det siger sig selv, siger O’Neill ifølge Sky Sports.

- Kampen er en del af turneringens indledende fase, så der er også tre point på spil. Vi vil gøre, hvad vi kan for at vinde kampen.

Irland er uden Seamus Coleman, men derudover er alle mand klar til kampen mod Danmark.

- Spillerne er i god form. Alle trænede i dag, også Shane Long, så vi er klar til at spille, siger den irske landstræner.

Kampen mellem Irland og Danmark har kickoff klokken 20 lørdag og kan ses på Kanal 5.

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.