• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Mikkel Sloth

Irsk landstræner efter point mod Danmark og Schweiz: Det ser godt ud

Foto: Getty Images

Efter 1-1 mod Schweiz torsdag aften er Irland fortsat ubesejret efter at have mødt begge gruppens favoritter - inklusiv Danmark. Det giver gode perspektiver, mener den irske landstræner.

Af Mikkel Sloth

Der var masse af drama, da Danmarks to største konkurrenter i EM-kvalifikationens Gruppe D mødtes samtidig med Eriksen og co.'s storsejr over Gibraltar.   

Det lignede, at Schweiz skulle tage den forventede sejr over Irland, da Fabian Schär efter 74 minutter bragte gæsterne foran på Aviva Stadium i den irske hovedstad, Dublin. Men med fem minutter tilbage udlignede David McGoldrick til slutresultatet 1-1.

Irland formåede også at spille uafgjort 1-1 i deres første møde med Danmark, og de er efter fem kampe fortsat ubesejrede på Gruppe D's førsteplads. Derfor ser Irlands landstræner, Mick McCarthy, gode perspektiver for det irske landshold.

- Det ser godt ud på den måde, at vi har klaret endnu en kamp, og vi har endnu engang taget to point fra et af de bedste hold i gruppen. Schweiz og Danmark er de bedste hold i gruppen, fortæller McCarthy til Sky Sports og fortsætter:

- Uanset, at det var på hjemmebane, er vi stadig ubesejrede i gruppen. Det kan vi tage ind til den næste kamp, hvor vi skal til Georgien og Schweiz. Oktober kommer til at blive en hård måned, afslutter den irske landstræner.

Irland har spillet flere kampe end både Danmark og Schweiz, og gruppens to forhåndsfavoritter kan begge komme op på siden af Irland i tabellen, når de kampe er indhentet. For Danmarks vedkommende muligvis allerede på søndag, hvor en sejr mod Georgien vil sende Danmark op på førstepladsen med en bedre målscorer.

Derefter venter først Schweiz og Gibraltar, inden en potentiel gruppefinale venter mod netop Irland i den sidste kamp i EM-kvalifikationen den 18. november.

Superliga

Mere Superliga

Fokus