• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Oliver Okstrøm

Irsk målmand udvist i straffekonkurrence ved U17-EM: Fans går amok

Irsk målmand udvist i straffekonkurrence ved U17-EM: Fans går amok
Foto: Getty Images

Både irske fans og kommentatorer forstår ingenting af, at Corcoran fik rødt kort under en straffesparkskonkurrence ved U17-EM.

Af Oliver Okstrøm

Som regel forløber en straffesparkskonkurrence helt uden de store problemer. Sådan var det dog slet ikke, da Irland og Holland mødtes i kvartfinalen ved U17-EM, hvor målmanden for Irland, Jimmy Corcoran, fik en slem skæbne i kampen.

Undervejs i kampen havde han fået gult kort, og da holdene spillede 1-1 efter den ordinære spilletid og ikke kunne score i den forlængede, så skulle der straffespark til. Her brændte Irland det første, mens de otte efterfølgende skud blev omsat til mål.

Derfor kunne Holland med deres sidste skud sikre sejren. Det blev dog brændt, men dommeren dømte, at den irske målmand Corcoran gik for tidligt. Det kostede endnu et gult kort, og så måtte han forlade banen, og overlade handskerne til en af markspillerrne. Sparket blev taget om - og denne gang blev der scoret af hollænderne.

I den nedenstående video kan man høre, hvordan de irske kommentatorer oplevede kampen, og de lægger ikke skjul på deres følelser.

Heller ikke på Twitter har de irske fans kunne holde sig tilbage, hvor de slår fast, at der er tale om en stor skandale.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.