• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Mads Aagurd

Island slår Tyrkiet i tæt Gruppe H

Foto: Getty Images

I en meget tæt Gruppe H vandt Island med 2-1 hjemme over Tyrkiet tirsdag aften.

Af Mads Aagurd

Kravet var en sejr for Island, da de i EM-kvalifikationens Gruppe H tirsdag fik besøg af Tyrkiet, som lørdag leverede en overraskelse ved hjemme at slå Frankrig med 2-0. Den mission lykkedes for islændingene, som vandt med 2-1.

Det startede godt for hjemmeholdet, der efter 20 minutter bragte sig foran med 1-0. Den tidligere FC København-stopper Ragnar Sigurdsson steg til vejrs på et fint frispark fra Johann Gudmundsson til stor glæde for de blåblusede islændinge.

Blot ti minutter senere kunne samme Sigurdsson så kalde sig dobbelt målscorer. Denne gang satte forsvarsspilleren låget på et hjørnespark fra Birkir Bjarnason, og så det rigtig godt ud for Island, som skulle bruge de tre point for at holde trit med Frankrig og Tyrkiet.

Inden pausen fik Tyrkiet reduceret, men flere mål blev det ikke til på Island, og dermed blev det 2-1.

Den islandske sejr gør det om noget endnu tættere i toppen af Gruppe H, hvor Frankrig, Tyrkiet og Island alle har ni point for fire kampe.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.