• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Italien har udpeget Paolo Nicolato som ny U21-landstræner. Han tager samme vej til jobbet som sin forgænger, der skuffede ved det netop overståede U21 EM i hjemlandet.

Af Nicklas Grodt Degn

U21 EM er netop overstået med Spanien som sejrherre efter en finaletriumf over talenterne fra Tyskland. Slutrunden nærede ellers store forventninger til værterne Italien, men “Azzurrini” nåede ikke længere end gruppespillet og det kostede landstræner Luigi Di Biagio jobbet.

Nu har Italien så fundet en ny U21-træner gennem de samme kanaler som da Di Biagio fik jobbet. En række italienske medier med Rai Sport i spidsen skriver, at fodboldforbundet forfremmer Paolo Nicolato, der kommer fra posten som U20-landstræner.

52-årige Nicolato har også deltaget i en slutrunde i løbet af sommeren og det med større succes end U21-holdet. Nicolato ført Italiens U20-hold til semifinalerne mod de senere vindere fra Ukraine.
Nicolato har tidligere træner såvel U19- som U18-landsholdet.

Han har ikke nogen stor klubkarriere bag sig som træner og har således kun været førsteholdstræner i Serie C-klubben Lumezzane.

Superliga

Mere Superliga

Fokus