• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Oliver Okstrøm

Joachim Andersen vil tage kampen op om spilletid på landsholdet

Den mulige landsholdsdebutant Joachim Andersen føler, at han sagtens kan gøre sig gældende om spilletid i det danske midterforsvar.

Af Oliver Okstrøm

Mandag blev landsholdstruppen til de ko kommende landskampe mod Kosovo og Schweiz udtaget. Her var der tre mulige debutanter med i truppen, hvoraf en af dem er Sampdoria-spilleren Joachim Andersen.

Det er naturligvis noget, som midterforsvareren er glad for, men det lader ikke til, at han bare er tilfreds med at være med.

I et interview med bold.dk peger Serie A-spilleren på, at selvom der er hård kamp om pladserne på netop dén position, hvor spillere som Simon Kjær og Andreas Christensen er blandt udfordrerne til spilletid, så kan han sagtens være med.

- Jeg spiller i Sampdoria i Serie A, så jeg kan ikke se, at jeg ikke spiller på et lige så godt niveau som de andre rent liga- og klubmæssigt. Så jeg har en tro på egne evner og føler, at jeg kan gøre mig lige så meget gældende, som de andre kan, lyder det fra ham.

Han lægger dog ikke skjul på, at det først gælder om at komme ind og snuse til det hele, og derfor tager han det hele ganske roligt uden at have nogen form for forventninger til noget som helst.

Joachim Andersen har i løbet af denne sæson modtaget store roser for sit spil i den bedste italienske række, som også har medført rygter om et klubskifte til blandt andet storklubben Inter.

Kampen mod Kosovo er en træningskamp, der spilles 21. marts i Pristina, mens opgøret mod Schweiz er en EM-kvalifikationskamp, der spilles 26. marts.

Superliga

Mere Superliga

Fokus