• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Victor Risager

John Guidetti tilbage på det svenske landshold

John Guidetti er tilbage i den svenske landsholdstrup.

Af Victor Risager

I den seneste landskampspause i marts var John Guidetti ikke udtaget til det svenske landshold, og det var ikke en beslutning, der faldt i god jord.

Det forlød nemlig, at fravælget af Guidetti fik Manchester United-stjernen Victor Lindelöf til at melde afbud til landsholdssamlingen, da de to er gode venner og tidligere holdkammerater på klubplan.

Nu er John Guidetti dog tilbage på landsholdet. Han var nemlig en del af den landsholdstrup, som landstræner Janne Andersson udtog mandag forud for venskabskampe mod Malta og Spanien.

Det er Lindelöf imidlertid ikke. Lindelöf døjede nemlig med småskader i slutningen af sæsonen for Manchester United, hvorfor han nu fokuserer på at blive dem kvit og har meldt fra.

I den svenske landsholdstrup er der også en håndfuld tidligere Superliga-profiler. De tidligere FC København-profiler Robin Olsen og Ludwig Augustinsson, den tidligere Randers FC-keeper Karl-Johan Johnsson og den tidligere FC Midtjylland-spiller Kristoffer Olsson er således med i truppen.

Se hele truppen her:

Målmænd: Karl-Johan Johnsson (Guingamp), Kristoffer Nordfeldt (Swansea), Robin Olsen (Roma).

Forsvarsspillere: Ludwig Augustinsson (Werder Bremen), Andreas Granqvist (Helsingborgs IF), Emil Helander (Bologna), Niklas Hult (AEK Aten), Pontus Jansson (Leeds), Per Karlsson (AIK), Emil Krafth (Amiens), Mikael Lustig (Celtic), Alexander Milosevic (Nottingham Forest).

Midtbanespillere og angribere: Sebastian Andersson (Union Berlin), Marcus Berg (Al-Ain), Viktor Claesson (Krasnodar), Jimmy Durmaz (Toulouse), Albin Ekdal (Sampdoria), Emil Forsberg (RB Leipzig), John Guidetti (Alaves), Alexander Isak (Dortmund), Jakob Johansson (Rennes), Sebastian Larsson (AIK), Kristoffer Olsson (Krasnodar), Robin Quaison (Mainz), Gustav Svensson (Seattle Sounders).

Superliga

Mere Superliga

Fokus