• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Kristian Porse

Jon Dahl vil foretage ændringer i startopstillingen imod Georgien

Den vikarierende landstræner varsler ændringer i startopstillingen forud for søndagens opgør mod Georgien.

Af Kristian Porse

Søndag aften tørner Georgien og Danmark sammen i EM-kvalifikationen, og her kommer den danske startopstilling til at se anderledes ud i forhold til onsdagens sejr over Gibraltar. Det bekræfter Jon Dahl Thomasson, der i øjeblikket varetager jobbet som dansk landstræner i Åge Hareides fravær. 

Den vikarierende landstræner fortæller, at han ønsker at bringe noget nyt energi ind i holdet ovenpå en hård kamp på kunstgræsset i Gibraltar. Han vil dog ikke afsløre, hvor på banen ændringerne kommer til at ske. 

- Jeg kommer til at bringe noget nyt energi ind i holdet. Det er der ingen tvivl om. Efter rejsen, kampen på kunstgræsset og så i forhold til den kommende modstander. Jeg kan vælge og vrage. Alle er fitte, så det er dejligt. Men der kommer ny energi ind, siger han ifølge TV2 Sport.

Yderligere spår Thomasson en meget anderledes kamp mod Georgien i forhold til hjemmebanekampen i Telia Parken, hvor Danmark vandt 5-1. Han mener, at georgierne spiller bedre på hjemmebane, hvor de blandt andet bliver båret frem af tilskuerne.

Georgien - Danmark fløjtes i gang klokken 18:00 søndag aften. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...