Karakterer: Danskerne var middelmådige mod Georgien

Det var slet ikke, som man kunne have håbet for flere af spillerne, som enkeltvis leverede okay. Men samlet var det ikke nok mod Georgien i kampen, som endte 0-0.

Det danske landshold måtte nøjes med en skuffende 0-0-kamp mod Georgien på udebane søndag aften.

Kasper Schmeichel – 3 bolde
Den danske landsholdskeeper havde ikke de store opgaver. Han gjorde derfor præcis, som man kunne forvente af ham.

Henrik Dalsgaard – 3 bolde
Ligesom mange af de andre spillere, så manglede Dalsgaard lige det sidste i sine indgreb i kampen. Særligt offensivt kunne man godt have set mere præcise indlæg undervejs fra højrebacken.

Simon Kjær – 3 bolde
Landsholdsanføreren har muligvis været rusten op til landsholdssamlingen, men han klarede opgaverne fint med sin store rutine. Dog hænger en del af ansvaret på hans skuldre, når man får sådan et resultat.

Andreas Christensen – 4 bolde
Chelsea-forsvareren var en af de spillere, som havde en fin kamp, og han lavede utroligt få fejl undervejs i opgøret, hvor de georgiske angribere blev lukket ned.

Jens Stryger Larsen – 3 bolde
Det er ikke dén landskamp, som Stryger kommer til at huske som sin helt store oplevelse. Havde lidt vanskeligheder i det defensive men opvejede det i offensiven.

Martin Braithwaite – 4 bolde
Danmarks bedste spiller i offensiven, som udfordrede, afsluttede og lagde op til chancer. Desværre var de øvrige spillere ikke helt på samme niveau.

Pierre-Emile Højbjerg - 3 bolde (ud 73') – 3 bolde
Der blev kæmpet igennem på midtbanen fra Højbjerg, som sluttede af med at generobre en bold, som han selv havde mistet. Et godt billede på hans kamp.

Thomas Delaney 3 bolde
En forholdsvis anonym indsats fra Delaney, men han fremtvang dog et straffespark og scorede et flot mål i anden halvleg.

Christian Eriksen – 3 bolde
Tottenham-danskeren leverede en ærgerlig indsats, hvor han slet ikke fik nok ud af sine evner. For mange gange løb det ud i sandet for Eriksen, som gik for langt tilbage på banen til, at han kunne blive rigtig farlig.

Yussuf Poulsen – 3 bolde
Der blev arbejdet som man kender ham, men det var ikke på et niveau, som presser nogen som helst forsvarsspillere fra Georgien.

Kasper Dolberg (ud 67')  – 3 bolde
Han fik chancen fra start, og det kunne været blevet til et mål i anden halvleg, men ligesom mange af de andre spillere, så havde han ikke den karakter, som skulle løfte ham og holdet til en sejr.

Christian Gytkjær - 4 bold (ind 67’) – 3 bolde
Gytkjær kom ind med godt med gåpåmod, og han toppede sin indsats med et skud på overliggeren med ti minutter tilbage af kampen.

Lasse Schöne (ind 73’) – 3 bolde
Havde et frispark langt ude fra og et par gode pasninger på midten af banen. Det ændrede dog ikke på noget.