• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Victor Risager

Karim Benzema med bøn til Frankrig: Lad mig spille for et andet land

Foto: Getty Images

Karim Benzema beder det franske fodboldforbund om at lade ham skifte landshold, så han fortsat kan spille landsholdsfodbold.

Af Victor Risager

Karim Benzema har ikke spillet for det franske landshold siden august 2015, og det er til trods for, at han viser storform på klubplan. I denne sæson er det nemlig blevet til 11 scoringer på 15 kampe for Real Madrid.

Men han kommer ikke tilbage på landsholdet, slog præsidenten for det franske fodboldforbund, Noel le Graet, fast for nylig.

- Benzema er en rigtig god spiller. Jeg har aldrig kritiseret hans kvaliteter. I Madrid viser han igen i år, at han er en af de bedste på sin position, men hans eventyr med Frankrig er ovre, fortæller Le Graet til RMC.

Læs også:Ryan Giggs håber på klar stjerneduo til Wales' skæbnekamp

Og nu svarer Real Madrid-stjernen.

Benzema har ikke opgviet drømmen om landsholdsfodbold og beder om at få lov til at skifte landshold. Det skriver han på Twitter.

- Noel, jeg troede ikke, at du skulle blande dig i landstrænerens beslutninger. Du skal vide, at det kun er mig, der bestemmer, hvornår min landsholdskarriere er forbi. Hvis du tror, at jeg er færdig, så må du lade mig spille for et land, som jeg er berettiget til at spille for, og så får vi at se, skriver Benzema.

Læs også:Efter pløjemark i Parken: Åge Hareide glæder sig over irsk hybridbane

Karim Benzema har algeriske rødder, men valgte at spille for Frankrig i 2007 og har siden spillet 81 landskampe for Frankrig med 27 mål til følge.

I 2015 blev Benzema smidt af landsholdet, da han blev beskyldt for at have afpresset landsholdskollegaen Mathieu Valbuena.

Læs også:Legende til irske spillere: I kan blive helte mod Danmark

Læs også:Søndagens rygtebørs: Gareth Bale nærmer sig Real Madrid-exit

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus