• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Michael Ehrhorn

Kian Hansen håber på debut

Kian Hansen håber på debut
Illustration

Kian Hansen er klar til debut mod Rumænien.

Af Michael Ehrhorn

Det danske landshold er hårdt ramt af afbud forud for tirsdagens venskabskamp mod Rumænien. Således er Kahlenberg, Krohn-Dehli, Duncan Rasmussen, Schöne og Højbjerg alle rejst hjem, ligesom Jakob Poulsen og Daniel Agger slet ikke har været med.

De pladser, der bliver efterladt, skal overtages af andre, og her står Kian Hansen klar. Den danske Nantes-spiller har fået en god start på den franske tilværelse, og nu står debuten måske for døren.

- Chancen bliver ikke meget større for en debut. Vi er ikke mange tilbage i truppen, og mange af de etablerede spillere er sendt hjem, men nu må vi se. Man kan sige, at jeg efterhånden ved, hvad Morten Olsen forventer. Der er dog ikke nogen forskel i den måde, jeg sætter mig op til kampen på, udtaler Kian Hansen til TV3 Sport.

- Det vil være fedt at få debuten, men det er svært at svare på, hvor specielt det vil være. Det kan jeg sige, når jeg har prøvet det. Som udgangspunkt er det en normal kamp. Men landsholdet er det største, man kan opnå som dansk fodboldspiller, så der må jo være noget specielt over det, fortæller forsvarsspilleren. 

Venskabskampen mod Rumænien bliver spillet 19.30 dansk tid.

Superliga

Mere Superliga

Fokus