• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Anders Dehn

Kjær vil ikke kritisere Alexis Sánchez: Så bider det én i røven

For nylig havde Simon Kjærs Sevilla godt styr på Alexis Sánchez, men landsholdsanføreren fastholder, at Danmark skal holde øje med ham i aftenens landskamp.

Af Anders Dehn

Han var bestemt ikke alene om det, men Alexis Sánchez ramte ikke sit topniveau, da Manchester United for nylig tabte til Sevilla i Champions League. Det samme kan siges om de fleste af hans holdkammerater, men ingen af dem møder i aften Danmark.

I returkampen i Manchester, hvor Sevilla vandt 2-1, spillede Simon Kjær hele kampen. Han har altså aktuel førstehåndserfaring med Chiles største stjerne, men selv om det ikke var noget stor succes for Sánchez, får man ikke Kjær til at kritisere ham.

- Man skal passe på med at sige noget dårligt om sådan en spiller og om hans form, for så bider det én i røven. Han er en rigtig dygtig spiller, så ham skal vi have fokus på, siger Simon Kjær til Ritzau.

Sánchez har i det hele taget ikke fået ret meget ros, siden han i januar skiftede Arsenal ud med Manchester United. Det er hidtil blevet til ti kampe, ét mål og to oplæg for den 29-årige chilener.

Til gengæld var lørdag en mærkedag for Alexis Sánchez. Da satte han kamprekord for sit landshold, da han mod Sverige rundede landskamp nummer 120. Han er i øvrigt kun 29 år, så der skulle være plads til en god portion flere kampe.

Danmark-Chile fløjtes i gang i aften klokken 20 på Aalborg Portland Park.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Optakt: Brøndby IF - Esbjerg fB

Endnu en vigtig kamp i jagten på tredjepladsen, bronzemedaljer og europæisk fodbold. Esbjerg har overtaget mod Brøndb...

Mere Superliga

Fokus