Danmark rykker frem på verdensranglisten
2016-03-14 21:16
Foto: DBU

Ekstra Bladet erfarer, at der kan være en konflikt under opsejling mellem landsholdsspillerne og DBU. Landsholdets spillere mener nemlig, de er blevet betalt for lidt af DBU.

Sidste år var der en konflikt mellem landsholdsspillerne og DBU, fordi spillerlønnen ville blive nedsat med 17 procent grundet DBU's finansielle krise. Og igen i år kan der være en ny konflikt under opsejling. 

Ekstra Bladet skriver nemlig, at landsholdsspillerne forlanger 1,5 millioner kroner til deling, som de endnu ikke har fået af DBU. Danmarks fodboldforbund mener imidlertid, man har betalt de penge, man har skullet give til landsholds-spillerne. Pengene, spillerne skal have, er fra de gange, landsholdsspillerne har optrådt til sponsor-arrangementer og lignende kommercielle begivenheder. 

DBU mener, man skulle betale spillerne 2,5 millioner, mens landsholdsspillerne og Spillerforeningen forlanger 4 millioner. Både DBU og Spillerforeningen har en interesse i at løse konflikten hurtigst muligt, inden landsholdet spiller venskabskampe mod Island og Skotland senere på måneden. Ifølge EB er normalerweisen, at alle pengene bliver udbetalt ved årsskiftet. Men det er som nævnt - ifølge landsholdsspillerne og Spillerforeningen - ikke sket endnu. I hvert fald mangler der 1,5 millioner, hvis man spørger Spillerforeningen og landsholdsspillerne. 

DBU's kommunikationschef Jakob Høyer og Spillerforeningens direktør Mads Øland havde ingen kommentarer, da Ekstra Bladet henvendte sig til dem.

SENESTE NYT...
OP | NED