Der er fyldt med usikkerhed i Kroatien, som er gået til yderligheder for at få landsholdet på ret kurs igen, og hentet Zlatko Dalic ind som ny landstræner.

Det er det rene kaos på det kroatiske landshold efter holdet fredag kun fik 1-1 mod Finland i VM-kvalifikationen. Det kostede førstepladsen i deres pulje, da Island vandt 3-0 over Tyrkiet, og det får allerede nu konsekvenser for den nu tidligere landstræner Ante Cacic, som har fået en fyreseddel.

Det melder det kroatiske fodboldforbund HNS ud på deres hjemmeside. I stedet for Cacic har de fået Zlatko Dalic ind til den sidste kvalifikationskamp i puljen mod Ukraine om blot to dage.

Netop den kamp bliver afgørende for Kroatiens forhåbninger om at komme med til VM, da netop Ukraine er på samme antal point som Kroatien. Den kamp spilles i Ukraine, og der venter derfor den nye landstræner Dalic en stor opgave. Dog lader det til, at forbundet har været ret enige om, at Dalic er den perfekte mand til at varetage opgaven om at få Kroatien til VM.

- Det blev enstemmigt besluttet, at Cacic blev erstattet af Zlatko Dalic, som indtil for nylig har været træner for Al-Ain i De Forenede Arabiske Emirater, lyder det i pressemeddelelsen.

I spiller truppen har der efter det uafgjorte resultat mod Finland været utilfredshed, og en af holdets helt store stjerner, Real Madrid-midtbanespilleren Luka Modric, har åbent været ude og fortælle om situationen.

- Indtil vores kamp mod Island var alt fint, og lige pludselig går det virkelig dårligt. Det er sandheden. Situationen er en katastrofe, men vi har stadig chancen for at gå videre, siger Modric ifølge goal.com.

SENESTE NYT...
OP | NED