Kroatien holder liv i Nations League-chancerne

Kroatien sejrede i sidste øjeblik mod Spanien, og dermed kan de nu vinde gruppen i Nations League.

Spanien spillede torsdag aften deres sidste kamp i Nations League, og på forhånd stod det klart, at en sejr mod Kroatien ville sikre dem førstepladsen i gruppen foran England.

Kampen startede i et ekstremt højt tempo, og allerede efter bare fem minutter blev Kroatien farlige første gang, da Ivan Perisic ramte stolpe ud.

Kroatien fik skabt et overtag med den fysiske styrke, og det var flere gange ved at blive halvfarligt. Spanien fik dog arbejdet sig ind i opgøret, men Kroatien formåede samtidig at holde dem godt væk fra fadet.

I starten af anden halvleg faldt kampens første mål, da en opspilsfejl fra Spanien gjorde, at Andrej Kramaric havde frit løb mod mål, og han placerede den i nettet til 1-0.

Udligningen faldt dog minuttet efter, da Dani Ceballos kom ind i feltet og sparkede bolden i mål til 1-1.

Midtvejs i anden halvleg kom Kroatien igen foran, da Tin Jedvaj stod helt udækket ved bagerste stolpe på en standardsituation, og så var det ingen sag at heade den i mål til 2-1.

Få minutter senere var Spanien ved at udligne, men bolden blev akkurat reddet på stregen. I stedet blev de tildelt straffespark, da Sime Vrsaljko ramte bolden med hånden. Det straffespark udnyttede Sergio Ramos stensikkert, så der nu var udlignet.

Kampen så ud til at ende 2-2, men Kroatien lagde et massivt pres i overtiden. Det gav pote, da David De Gea gav en returbold, hvor Tin Jedvaj stod klar til at score til slutresultatet 3-2.

Det betyder, at Kroatien kan vinde gruppen, hvis de vinder mod England på tirsdag. Vinder England, vinder de også gruppens, mens Spanien vil blive gruppevinder ved uafgjort.