Kroatien missede EM-matchbold mod Bale og co.

Kroatien bragte sig foran og havde den ene fod i sommerens EM-slutrunde, men missede og spillede uafgjort mod Wales, der dermed holder fast i en spinkel EM-chance.

Spændingen er intakt i EM-kvalifikationens gruppe E inden de sidste kampe i november. Det står fast efter at Wales og Kroatien spillede 1-1 søndag aften i Wales.

Det var VM-sølvvinderne fra Kroatien, der bragte sig foran ved Vlasic efter blot ni minutter, men i tre minutters tillægstid af første halvleg dukkede Gareth Bale op på flot forarbejde af Tottenham-backen Ben Davies og udlignede til 1-1.

Det blev også resultatet i en intens affære, der kunne have sendt Kroatien til EM og slukket slutrundelysene for Wales.

I stedet fastholder det en spinkel EM-chance for Wales, men Kroatien stadig har gode muligheder.

Gruppe E er nu en af de mest spændende EM-kvalifikationsgrupper, da Kroatien topper med 14 point og en kamp tilbage, Ungarn er toer med 12 point og en kamp tilbage, og så kan Slovakiet med 10 point og to kampe tilbage, samt Wales med otte point og to kampe stadig nå at blande sig i den top-to, der giver plads ved EM til sommer.