• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Anders Dehn

Kvist: Det er kritisk at blive sat af op til VM, men jeg skal nok være der

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det er altid kritisk at blive sat af holdet, især op til VM, medgiver William Kvist. Men han er helt sikker på, at han levere varen for Danmark.

Af Anders Dehn

Der er få danske landsholdspillere, hvis nogen overhovedet, der har været genstand for mere kritik de seneste år, end William Kvist. De forgangne to måneder har kritikerne så fået fornyet skyts at rette mod FC København-spilleren og Åge Hareide.

Kvist har nemlig siddet mest på bænken i sin klub. Det begyndte med kampen mod FC Midtjylland i starten af april, og resten af sæsonen fik han kun én startplads. Til gengæld fik Kvist også en del indskiftninger, og det hæfter han sig selv ved.

Læs også: Hareide: Hvis jeg var Perus landstræner, ville jeg bekymre mig

Jovist, det er ikke for godt, at han er blevet reduceret til reserve, medgiver han, men omvendt føler han sig overbevist om, at han nok skal gøre det godt for Danmark til VM.

- Det er altid kritisk at blive sat af holdet, og VM gør det endnu mere kritisk. Helt klart. Det løber jeg heller ikke fra. Men jeg er ikke usikker på, om jeg kan levere til VM. Jeg har indimellem været langt fra holdet i mine klubber, og jeg har altid holdt mig i god form, siger William Kvist til Ritzau.

Han noterer, at han fik 60 minutter i sæsonens andensidste kamp mod FC Midtjylland, og at Danmark har to testkampe frem mod VM, som han kan få spilletid i.

- Så kommer jeg til at være i kæmpe kampform? Nej. Men er jeg i god nok form til at levere en masse til landsholdet? Ja, det er jeg ikke bange for, siger Kvist.

Kampen mod Sverige er allerede i morgen aften. Den spilles i Stockholm.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus