• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Kenneth Jensen

Kvist: Noget af kritikken er sjov

Kvist: Noget af kritikken er sjov
Illustration

Den danske midtbanespiller William Kvist kan kun grine af noget af den kritik, han bliver udsat for.

Af Kenneth Jensen

29-årige William Kvist, der på transfervinduets sidste dag skiftede til Wigan i England, er blevet udsat for kritik efter det danske nederlag på 2-1 til Tyrkiet. Kvist havde i og for sig en aktie i begge de tyrkiske scoringer, hvor det første mål var en dårlig pasning til Thomas Kahlenberg, mens tyrkernes anden scoring var ren udtur for Kvist, der kastede sig for at blokere et skud, men i stedet endte med at rette bolden af, så den gik i mål.

Den tidligere Stuttgart- og FC København-spiller forstår kritikken omkring den første scoring, hvor han lavede en dårlige aflevering. Til gengæld vil han ikke høre tale om kritik ved tyrkernes scoring til 2-1.

- Det er klart, at det springer i øjnene, at jeg er med i den situation, hvor de scorer til 1-1. Det er også fair nok. Men hvis det er dét, man bedømmer fodbold på, at det er det eneste, så … Jeg har også hørt, at folk kritiserer mig for, at det er mig, der rager bolden ind ved 1-2. Jeg kaster mig ud i et skud, som så bliver rettet af. Er det min skyld? Det synes jeg er en sjov kritik, siger William Kvist til eb.dk.

William Kvist påpeger, at han spillede en god første halvleg, men at hele holdets præstation faldt i anden halvleg. Kvist får en chance for at revanchere sig søndag, hvor det danske landshold får besøg af Armenien i EM-kvalfikationens første opgør. Et opgør, som gerne skal vindes, så Danmark får vist flaget, efter det grumme nederlag på 4-0 til Armenien i Parken for lidt over et år siden.

Superliga

Mere Superliga

Fokus