• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Victor Risager

Kylian Mbappe nåede milepæl i fransk sejr

Foto: Getty Images

Frankrigs Kylian Mbappe nåede en milepæl i karrieren, da han scorede sit 100. mål som professionel mod Andorra tirsdag aften.

Af Victor Risager

Efter et skuffende nederlag til Tyrkiet lørdag kom Frankrig tilbage på sporet, da de hentede en overbevisende 4-0-sejr over Andorra i EM-kvalifikationen tirsdag aften.

Allerede efter 11 minutter kom franskmændene foran, da Kylian Mbappe sendte bolden over Andorras målmand og i mål. Og med det mål nåede den 20-årige franskmand en imponernede milepæl i karrieren.

Det mål var nemlig Mbappes 100. mål som professionel.

Nu står den hurtige angriber noteret for 13 mål for Frankrig, mens han har scoret 27 mål for AS Monaco og 60 for sin nuværende klub, Paris Saint-Germain.

Efter Mbappes føringsmål gjorde Wissam Ben Yedder og Florian Thauvin det til henholdsvis 2-0 og 3-0 før pausen, mens Kurt Zouma lukkede og slukkede festen, da han scorede til slutresultatet 4-0 efter en times spil.

Ovenpå sejren er Frankrig på en delt førsteplads i EM-kvalifikationsgruppe H, hvor de deler førstepladsen med Tyrkiet og Island. Alle tre hold har ni point. 

Se alle målene fra Frankrigs sejr i videoen øverst i artiklen.  

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.