• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Sylvester Guldberg Røn

Landsholdsdebutanten Bannis: Fuldstændig vanvittig situation

Landsholdsdebutanten Bannis: Fuldstændig vanvittig situation
Foto: Getty Images

Midtbanespiller for Tarup-Paarup IF og nykåret landsholdspiller, Christian Bannis, kalder onsdagens landskamp for en unik oplevelse. Han erkender dog, at det er en meget speciel situation, at han lige pludselig kan kalde sig landsholdspiller.

Af Sylvester Guldberg Røn

Onsdag aften fik det danske herrelandshold i fodbold 23 nye landsholdspillere. Grundet en konflikt mellem DBU og Spillerforeningen stillede Danmark op med 23 amatører fra 2.division, Danmarksserien og Sjællandsserien, da de på udebane mødte Slovakiet i en testkamp. 

En af de nyslåede landsholdspillere er 26-årige Christian Bannis, der til dagligt spiller i 2.divisionsklubben Tarup-Paarup IF. Han har en fortid i OB, men han erkender, at han ikke havde regnet med, at debuten på landsholdet skulle komme, da han trådte et skridt ned og skiftede til 2.division.

Selvom 26-årige Bannis havde afskrevet landsholdsmuligheden, fik han altså debut onsdag aften. Det er han meget stolt over.

- Jeg er 26 år og har jagtet drømmen i mange år, men jeg stod ikke lige på tærsklen til at spille landskampe lige foreløbig. Det er helt unikt at prøve det og få debut. Det er en fuldstændig vanvittig situation, at vi spiller sådan en kamp her, så vi er glade for, at vi gjorde en god figur. Det var et helt andet tempo, end vi er vant til, siger Christian Bannis ifølge Jyllands-Posten til Ritzau. 

Danmark spillere søndag aften mod Wales i UEFA Nations League. Om det bliver med alternative eller det "rigtige" landshold er endnu uvist, men DBU-formand Jesper Møller kunne søndag aften udtale, at økonomien i aftalen mellem Spillerforeningen og DBU er på plads. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.