• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Anders Dehn

Landsholdet VM-opvarmer mod Chile i Aalborg

Den 27. marts spiller landsholdet en testkamp forud for VM mod Chile. Det bliver på Aalborg Portland Park til stor glæde for den lokale borgmester.

Af Anders Dehn

Normalt er Aalborg Portland Park hjemmebane for U21-landsholdet, men i slutningen af marts lægger A-landsholdet vejen forbi. Som en del af VM-forberedelserne spiller holdet nemlig en testkamp mod Chile den 27. marts.

Landsholdet mødte senest Chile på Brøndby Stadion i 2009, da gæsterne vandt 2-1. Denne gang er det altså nordjyderne, der kan få glæde af spillere som Alexis Sanchez og Arturo Vidal, og det er de ikke kede af på det lokale rådhus.

- Vi glæder os rigtig meget til at få besøg af de to landshold til et brag af en kamp, og jeg håber og tror selvfølgelig på et udsolgt stadion med masser af glade, festlige og kampklare nordjyder, siger borgmester Thomas Kastrup-Larsen til dbu.dk.

- Aalborg Portland Park, som jo har været hjemmebane for U21-herrelandsholdet siden 2007, bliver en helt perfekt ramme for den spændende testkamp, og jeg er sikker på, at vores fodboldgæster vil komme til at føle sig velkomne i Aalborg. Sammen med DBU vil vi i hvert fald gøre, hvad vi kan for at give de to landshold en uforglemmelig oplevelse i Aalborg.

Kampen bliver Danmarks anden på vejen frem mod VM. Fem dage forinden møder holdet Panama i Brøndby.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus