• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Anders Dehn

Landstræner: FCK-profil takker nej til U21-EM

Landstræner: FCK-profil takker nej til U21-EM
Foto: Nils Petter Nilsson/Getty Images

Ludwig Augustinsson kommer ikke til at være med til at forsvare Sveriges guld ved U21-EM, forudsiger landstræner Håkan Ericson.

Af Anders Dehn

For to år siden var FC København-backen Ludwig Augustinsson en del af det svenske hold, der overraskende vandt U21-EM i Tjekkiet. Men selv om han stadig har alderen til at være med, når guldet skal forsvares til sommer, rejser Sverige efter alt at dømme til Polen uden Augustinsson.

Det var ellers ventet, at A-landsholdstrioen Augustinsson, Victor Lindelöf (Benfica) og Emil Krafth (Bologna) skulle slutte sig til U21-holdet under slutrunden, men mens de to øvrige stadig er i tvivl, er det altså overvejende sandsynligt, at Augustinsson melder hus forbi.

- Jeg tror ikke, at Ludwig Augustinsson er med. De andre er 50/50 indtil videre, siger U21-landstræner Håkan Ericson til Sportbladet.

- Jeg forventer, at det hælder mod, at "Ludde" ikke kommer med.

Augustinsson skifter til sommer fra FCK til Werder Bremen, og det er ifølge Ericson en væsentlig årsag til det forestående afbud. For selv om kluberne rent formelt skal afgive spillerne, hvis de bliver bedt om det, lægger de pres på dem for at blive.

- Følelsen er, at klubberne gerne vil have, at de bliver hjemme og forbereder sig og tilpasser sig til det nye miljø (hvis de skifter klub, red.), siger Ericson.

Den endelige trup udtages 30. maj, så de tvivlende spillere har til midten af maj til at overveje, hvad de gerne vil.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus